Un espai de reflexió blaugrana

dijous, de desembre 07, 2006

Doncs hi serem!

S'han fet els deures i el Barça jugarà els octaus de final.
La qüestió és, ara, quin rival seria el preferible?

Per "nom" tots fan molt de respecte. Però per estat de forma actual, hi ha una diferència. El Manchester i el Lió lideren les seves lligues i semblen per sobre, actualment, dels altres quatre possibles candidats a ser rival dels blaugrana.
Aquests darrers, per contra, posaran més "dedicació" a la lliga de Campions com a contrapartida al no anar bé als seus campionats estatals. Tot i això, els prefereixo com a rivals abans que els dos primers.

dilluns, de desembre 04, 2006

Guanyar o guanyar

Davant el partit Barça-Werder, la frase "guanyar o guanyar" adquireix tot el seu significat: no serveix ni l'empat ni la dolça derrota. O es guanya, o a la Uefa.
Penso que quedar eliminats, serà un fracàs. I no valdrà que hi hagi hagut mala sort al darrer partit: s'estava jugant una lligueta, i per tant no s'ha jugat tot a cara o creu en una eliminatòria on fets accidentals poden tenir gran importància. Aquí ja s'han disputat cinc partits, i el Barça només n'ha guanyat dos. Si tampoc no es guanya el sisè, és que no ens mereixem estar a octaus de final.
Però hi serem, oi?