Un espai de reflexió blaugrana

dijous, de setembre 14, 2006

Força Barça

Per a qui no ho pugui sintonitzar, Força Barça és una tertúlia sobre el Barça que diàriament s'emet per Td8 a les 20 hores. El seu presentador és l'Alfons Arús, i ja porta uns anys en pantalla.
Aquesta setmana ha començat la seva temporada, i ho ha fet amb uns quants canvis.
Cal remarcar la novetat de comptar únicament amb periodistes, cosa que millora els continguts informatius i esportius del programa. També és positiu que s'hagin afegit seccions noves al programa. I, de moment, sembla que l'Arús deixa d'intentar emportar-se tot el protagonisme, i cedeix molt més la paraula als tertulians.
Per contra, trobo poc encertada la il.luminació (les taules semblen tretes d'un bar de disseny amb la il.luminació blanca que en surt d'elles cap a la cara dels participants). També continua l'obsessió per esmentar un i altre cop els encerts en les prediccions dels tertulians, però mai no es comenten les errades (i n'hi va haver un munt l'any passat).
Tot això no treu que el programa és molt interessant i distret alhora.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Alfons:"habla de los demas, como te gustaría que hablasen de ti".Cambia las palabras i tus pensamientos,el resto te sera dado,força per el Barça i per els barcelonistes.Me gusta bastante lo que esta haciendo i como lo hace el entrenador del equipo Frank Rijkaard.Endavant i sigue algun tiempo mas con nosotros, Rijkaard. Arus puedes ser el mejor,en ti esta el secreto.

dijous, de desembre 06, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home