Un espai de reflexió blaugrana

dissabte, de setembre 16, 2006

Menys prepotència presidencial

Em preocupen determinades declaracions públiques del president del Barça. Reconec, des del meu punt de vista, que amb en Laporta s'ha millorat molt el nivell respecte als anteriors presidents blaugranes, que molts cops ens feien envermellir de vergonya aliena, tant pel fons com per la forma que tenien de dir les coses.
Però això no treu per adonar-se que, de tant en tant, flueix de l'actual mandatari un cert tuf de prepotència que no m'agrada.
Per posar un exemple, tenim el cas de la presentació de l'acord entre el Barça i Unicef. Quan se li preguntà el per què deia que era el primer club que portava el logo d'aquesta organització, si ja el Piacenza i el Badalona ho havien fet, en Laporta va menysprear aquests clubs dient que no tenia res a veure perquè el Barça és molt més important.
Caram! Si fos simpatitzant d'aquells dos clubs m'emprenyaria de debó: si malgrat ser "tan humils" deixen de cobrar d'un espònsor per portar el logo d'Unicef i donen el 0,7 % dels ingressos, no és aquest esforç molt més important comparativament que el que fa el Barça?
Crec que el president blaugrana (el mateix de la famosa frase: que n'aprenguin!) ha de ser molt més curós a l'hora de fer declaracions que puguin desmerèixer els altres clubs.

1 Comments:

Blogger dfons said...

El millor Laporta ha estat el de la 2a volta de la temporada passada en la que va deixar de fer declaracions i va restringir les seves aparences publiques. Estic d´acrod amb tu, el Laporta que parla massa no m´agrada.
Salut

diumenge, de setembre 17, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home