Un espai de reflexió blaugrana

diumenge, de setembre 24, 2006

Què és preferible?

Ara que Barça, Madrid i València estan empatats al capdamunt de la classificació, és un bon moment per preguntar-se què és preferible:
Jugar bé a l'atac com el Barça, a risc de perdre partits com el del Sevilla o d'empatar-los com el del València?
O bé jugar bé defensivament i sortir al contracop, com estan fent Madrid i València?
Personalment prefereixo que juguin a l'atac, tot i el gran risc que comporta, abans que assegurar un empat a zero amb la possibilitat de fer un solitari gol, però avorrint d'allò més.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Completament d'acord amb tú. Jo prefereixo veu-re gols, gaudir, d'un bon fútbol i veure espectacle. A mí el València, o aquest Madrid de Capello m'aburreixen exageradament.

Una abraçada!

dimarts, de setembre 26, 2006

 
Blogger Pau Margarit Company said...

Es evident que a tots nosaltres ens agrada + el joc del barça que el del madrid o el del valencia, pero no es possible tenir un marevellos atac,combinat amb una durissima defensa?
L'any passat si no m'equivoco van ser el millor atac i alhora la millor defensa.
Aquest any hauriem de ser millors tant en atac com en defensa em fitxat bons jugadors, peró no em de ser passimistes perque portem el doble de punts que l'any passat i anem primers que axo mai havia passat, vull dir que mai haviem tingut un commençament tant bo.
Pero en els partits dificils, durs i fisics, hauriem de posar-nos a la defensiva i que el valencia chelsi o madrid intentes fer com nosaltrei jugar, com que no en sabrien els hi robariem la pilota i fariem un contratac. Potser el partit sera aburrit i tot aixo pero hi ha mes probabilitats de guanyar.

pauesparrec@hotmail.com

dimarts, de setembre 26, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home