Un espai de reflexió blaugrana

dimarts, de setembre 26, 2006

L'11 titular del Barça

Ja són varis els periodistes als que he escoltat dir que ja és hora que el Barça tingui una mateixa aliniació titular sempre.
No hi estic d'acord. En una plantilla amb tants jugadors de qualitat, es pot anar donant-los relleus sense perdre el nivell. Així mantens tothom en guàrdia, enlloc d'acomodar els titulars que es dedicarien a anar regulant l'esforç fins que arribi un partit gran. També conserves la pau al vestidor, ja que tothom se sent útil en un partit o en un altre.
Crec que els mateixos tertulians que ara critiquen no tenir un 11 titular sempre, serien els que anys enrera es desesperaven quan el Barça baixava el seu nivell durant els mesos de novembre, gener i maig, per manca de descans dels qui sempre jugaven tots els partits.

3 Comments:

Blogger Polo said...

Jo crec que el que és important és tenir una plantilla amb els millors jugadors.

Allò de l'onze titular de memòria és per als nostres avis.

dimecres, de setembre 27, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Completement d'acord amb tu, no pot ser que contre el chelsi en un partit tan dur jugi iniesta, pots posar a motta o edmilson o marquez, i en un partit no tan fisic posar l'iniesta, que te una gran tecnica i reperteix mol be la pilota.
D'AQUESTA MANERA tots juguen, i estan frescos, pero crec que fran s'equivoca confian tan am beleti, hauria de posar l'oleguer.

pauesparrec@hotmail.com

dimecres, de setembre 27, 2006

 
Anonymous Anònim said...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Una gran guia de ganar dinero[/b]
Hemos hallado la mejor pagina web en internet de como trabajar en casa. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]

divendres, de febrer 19, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home