Un espai de reflexió blaugrana

divendres, de setembre 29, 2006

Victimisme de l'entorn blaugrana

Dos partits seguits sense guanyar, unit a la lesió de l'Eto'o, ja han disparat les crítiques i el victimisme de bona part de la parròquia blaugrana.
Per què callen o critiquen ara tots aquells que afirmaven que el Barça tenia la millor plantilla de tota la seva història? Si era així, per què hem de patir ara?
On són els que lloaven l'entrenador i el cos tècnic per haver construit un gran bloc? Si és així, per què s'han de desfer per la manca d'un jugador temporalment?
Què se n'ha fet dels que deien que res no aturaria el Barça per aconseguir una nova lliga? Si ja han superat dos anys d'entrebancs i lesions, per què no ho haurien de fer-ho enguany també?


4 Comments:

Blogger pau margarit company said...

Em de tenir confiança en aquest barça, guanyara haviat i dexera en ridicul tots aquells que deien que era com el madrit

dissabte, de setembre 30, 2006

 
Blogger Jose Luis Rodríguez Beltrán said...

Jo penso que guanyarem perqué seguim tenint al millor plantilla de primera i potser i d'europa. Si la gestionem bé podem tenir le smateixes o més alegries de l'any passat. Un cordial salut

dissabte, de setembre 30, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Si que és veritat que l'actual plantilla del barça és una de les millors de la historia -jo penso que la plantilla que va perfeccionar Sir Bobby Robson també va ser una de les millors:Blanc, Couto, Ronaldo, De la Peña, etc..- peróaixó no assegura els éxits.
Ara,després de la victória de l'equip contra el Bilbao crec que tot és calmará una mica, o això espero. Aqiuesta gran plantilla encaraq no té el ritme suficient, quan ho agafi será imparable, creume.
Saluntacions JMR

E.G.L.

diumenge, d’octubre 01, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Vaig aprendre molt

dimecres, de febrer 24, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home