Un espai de reflexió blaugrana

diumenge, d’octubre 01, 2006

I arribà en Giuly per trencar la mala ratxa

Una de les constants en el Barça era que els jugadors francesos no hi triomfaven, i havien de marxar per cames, més o menys injustament. Dehu, Blanc, Christanval, Dugarry, Petit... massa jugadors francesos, i internacionals amb la seva selecció, que no aconseguien arrelar a can Barça.
Finalment en Giuly ha trencat la malastrugança. Ràpid, valent, motivat. Prou raons per triomfar. Si, a més a més, s'entra a un grup guanyador i amb un cos tècnic que dóna suport en els bons i en els mals moments, oli en un llum!
Ja en la seva primera temporada, les coses li van sortir bé: va prometre deu gols, tot i no ser un golejador, i en va fer onze. Després, tot i l'aparició estelar de Messi, ha continuat col.laborant en les victòries de l'equip, i per la memòria històrica dels simpatitzants blaugrana quedarà el seu gol a Milà que va servir per classificar el Barça per la final de París.
Tant de bo en Thuram segueixi la línia del Giuly i ens acompanyi uns quants anys amb bon futbol i títols.

3 Comments:

Blogger pau margarit company said...

Em sap greu dir-to pero giuly es un mentider, va dir que si guanyavem la champions es deixeria bigoti, i res de res, i ara va dir que si la revedilem, s'afeitara el cap.

dilluns, d’octubre 02, 2006

 
Blogger Jose Luis Rodríguez Beltrán said...

El gol a Milà serà recordat tant com el de Bakero. Ja era hora que un francés ens surtís bé. Els pèsims Dehú, Dugarry i Christianval ja son enrere...en altrs equips fora de can barça. Ara espero que Thuram segueixi l'estela de Giuly, que em sembla que ho farà. Un cordial salu!.

dilluns, d’octubre 02, 2006

 
Blogger pau margarit company said...

Si pero ara be thuram que esperem que tambe ho fagi tan be.

dimarts, d’octubre 03, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home