Un espai de reflexió blaugrana

diumenge, de novembre 19, 2006

Endavant Gudjohnsen!

Què diran ara els qui criticaven tant en Gudjohnsen, després de veure la qualitat del seu joc i dels gols que fa?
Entenc que es pugui comentar si agrada o no com juga, però no puc comprendre el per què de fer tanta sang amb aquest jugador. Si fins ara ha provocat penaltis, ha jugat de pivot com li demana l'entrenador, i ha fet alguns gols que han donat punts, per què rep tants insults i "brometes" per part de molts barcelonistes?
I tot això sense parlar del període d'adaptació d'un jugador forani al sistema del Barça!

2 Comments:

Blogger Carlos Mayo said...

No variaré la meva opinió al voltant del "paquet bacallà" que van fitxar els senyors Txiqui yi Rijjkaard AQUEST ESTIU PASSAT.

Pel fet de fer 2 gols (que també els faries tu o jo segur) a un rival (Mallorca) QUE ÉS CAMPIÓ D'europa oi? jejejeje no pots desmelanar-te d'aquesta manera i dir lo bó que és.

Jo el que vull és que marqui la diferéncia en partits com BREMEN,CHELSEA,MADRID,VALENCIA,SEVILLA,MILÁN etcccc, per aixó és el davanter centre del barça.

Per fer el que ha fet fins ara ja teniem a Maxi, un tronquete como el y no tan car.

Una abraçada.
magiablaugrana

dilluns, de novembre 20, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Un jogaire coma Gudjonhsen ni volèm plan als Girondins de Bordèu! Es un jogaire dels bons, capable de metre lo dangièr davant lo but. Compreni pas tanpauc que d'unes lo poscan siblar. Mas cresi que malurosament es de'n pertot parièr. A Bordèu tanben avèm qualques jogaires que se fan criticar e siblar quand l'equipa ganha pas...

dilluns, de novembre 20, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home