Un espai de reflexió blaugrana

divendres, d’octubre 13, 2006

Els suplents del Barça

Em sorprèn escoltar comentaris indignats sobre el per què ha estat suplent en un partit un o altre jugador del Barça. Ens falta memòria històrica, potser?
Que no recordem que, no fa tants anys, déiem que teníem uns grans jugadors sobre el camp, però que quan miràvem la banqueta ens podíem posar a plorar tot pensant com baixaria el nivell de qualitat si es lesionava algun dels titulars?
Doncs ara que tenim gairebé dos equips titulars, es continuen fent retrets al cos tècnic perquè un o altre jugador no surt de titular: Iniesta o Xavi, Thuram o Motta, Saviola o Guddy, Giuly o Messi, etc.
Per què no acceptem que tots els actuals jugadors serien titulars en altres equips i que per tant cal anar triant en cada partit un o altre?
Per què tirar pedres sobre la pròpia teulada, criticant els que ha triat l'entrenador per jugar en un determinat partit?

5 Comments:

Blogger pau margarit company said...

Ola estic d'acord am tu...
Pero que farien els mitjans de cumunicacio sense aixo, haurien d'explicar esports de segon grau i aixo els faria perdre gent, es una injusticia pero es veritat.

apa adeu i moltissima sort que la vida de periodista amatur, virtual, cibernetic i internauta no es gens facil.

pauesparrec@hotmail.com

dissabte, d’octubre 14, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Coincido contigo y con Pau. Los medios tienen un argumento perfecto para la crítica de las rotaciones. Mientras los partidos salgan no hay problema, pero en cuento la cosa se tuerza, le echarán la culpa a las rotaciones. Es de locos.

Por cierto, simpatizante culé, te he leído lo que has escrito en el blog de la Cris y me ha parecido muy llamativo eso que dices que algunos tertulianos han señalado que Rijkaard se aleja del pensamiento único de la directiva del Barça e incluso del Barça, ¿puedes ampliar esto o fue un comentario tangencial de algún atrevido contertulio?

dilluns, d’octubre 16, 2006

 
Blogger El simpatitzant culé said...

Aprofitant la setmana d'aturada de la Lliga perquè juguen les seleccions, els tertulians solen aportar notícies allunyades de les tòpiques. Unes molt inversemblants, i d'altres sorprenents: aquesta vegada, a més del tema que el Milà vol fitxar Ronaldinho, han començat a fer córrer també que en Rijkaard deixarà tard o d'hora el Barça per provar fortuna com a entrenador d'un club italià, i que s'està preparant el camí tot allunyant-se, en les seves opinions, del que diuen en Cruyff, Txiqui i Laporta.

dilluns, d’octubre 16, 2006

 
Blogger Cris said...

Jo crec que tot plegat és pel que dius tu, perquè no hi havia futbol i d'alguna cosa han de parlar...Jo, com deia al meu blog, crec que Rijkaard en un futur (no crec que proper) voldrà provar sort al Milan, però per ara el veig molt motivat a barcelona

dimarts, d’octubre 17, 2006

 
Anonymous Anònim said...

YO también pienso como Cris que Rijkaard está muy motivado y tardará aún en irse, pero no es descartable.

dijous, d’octubre 19, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home