Un espai de reflexió blaugrana

dilluns, d’octubre 16, 2006

Errades arbitrals

Aquesta darrera jornada ha estat marcada, entre d'altres coses, per les polèmiques decisions arbitrals, inclòs el partit del Barça.
Hi ha hagut casos on el criteri discrecional de la jugada fa difícil de dir si té o no raó l'àrbitre en la decisió que ha pres. Però en d'altres ocasions no hi havia res a discutir: la jugada era molt clara i l'àrbitre s'ha equivocat. En aquests casos, les càmeres han demostrat l'errada. Si és així, per què no utilitzar-les per ajudar a prendre la decisió correcta? De la mateixa manera que s'atura el partit quan la pilota surt fora i no la tornen, o bé un jugador cau a terra i les assistències tracten de guarir-lo, o es produeix la substitució d'un jugador, per què no es pot esperar un moment per tal que el quart àrbitre prengui una decisió tot veient la jugada dubtosa des de varis ànguls?
Crec que no es fa així per pura tradició i immobilisme.

3 Comments:

Blogger pau margarit company said...

La rao es teva, ja ho saps son molts vagos els de la federacio, i molt torrepunyetes.

Apa adeu i sort que a tots nosaltres ens en falta molta i la vida no es facil.

dimarts, d’octubre 17, 2006

 
Blogger Jose Luis Rodríguez Beltrán said...

Tindrien que fer al futbol igual que ja fan en altres esports. El tenis ja aprofita la tecnologia per prendre decisions importants, gràcies a les càmeres l'arbitre pot ser més efectiu. A més, al futbol hi han quatre árbitres...que fa el quart arbitre..practicament res. Un monitor profitant les retransmissions esportives ajudaria i molt al primer arbitre. Un cordial salut!

divendres, d’octubre 20, 2006

 
Blogger dfons said...

Totalment d´acord. L´ús de la tecnologia fa temps que s´hauria d´haver aplicat al fútbol, com s´ha fet a d´altres esports. Una mica d´emoció per les errades arbritals es bona, pero massa l´únic que fa es fer malvé l´esport rei.
Salut

dissabte, d’octubre 21, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home