Un espai de reflexió blaugrana

dissabte, de novembre 25, 2006

Qui té por del planter?

Sovint es donen moltes excuses de mal pagador. La qüestió és que es poden fitxar joves pel sol fet que són estrangers (Maxi, Quaresma, etc.), però en canvi s'ha d'anar amb peus de plom amb els joves del planter: res de pujar-los al primer equip, diuen. Cal que madurin, afegeixen.
Per què aquesta actitud contra els de casa? Pretesament defensora, però frustrant a la pràctica, quan veus com els de fora tenen unes oportunitats que se'ls neguen als de casa.
I encara sort que, de vegades, les circumstàncies ajuden i jugadors com Valdés (per les errades de Rustu) o Messi (per una demostració en un Gamper davant la Juve) s'han quedat a l'equip titular enlloc de ser cedits o continuar jugant al segon equip.
Quan hi ha lesionats és hora de ser valents i aprofitar el planter blaugrana enlloc de fitxar suposades perles a preu d'or, sense saber si suportaran la pressió i la forma especial de jugar a can Barça.

2 Comments:

Blogger pau margarit company said...

si pero giovani o juga al primer equip o en el segon, i sense ell el segon no tira, es un moment que el necessiten, son cuers.

dissabte, de novembre 25, 2006

 
Anonymous Anònim said...

eiiiiiiiii!!!

DEMÀ A MORT CULÉS!!!! demà sha de guanyar com sigui!!! FORÇA BARÇA JODER!!!!

salut i força barça!

www.espacioblog.com/purscules

dilluns, de desembre 04, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home